Douglas tuinhuis Hoogland 800 x 350 cm

Douglas tuinhuis Hoogland - 845 x 385 cm

Prijsopgave aan de hand van uw wensen

Productie: VEDA Houtskeletbouw

Funderingsmaat: 800 x 350 cm
Enkele deur met venster
1 x glasschuifwand van 6 elementen
Douglas palen 14,5 x 14,5 cm
Wanden enkelzijdig Zweeds rabat zwart
EPDM-folie en 2 x dak doorvoer
Regenpijp tot maaiveld

Meer details

€ 0,00 incl. BTW

Nog geen producten toegevoegd

Betaal veilig met iDEAL

Technische informatie Douglas tuinhuis Hoogland 800 x 350 cm

Hout soort Douglas
Nokhoogte 276 cm
Overstek Voorzijde 30 cm - Zijkanten 20 cm
Funderingsmaat ( bxd ) 800 x 350 cm
Dakmaat ( bxd) 856 x 356 cm
Dakvorm Platdak
Dakbedekking inclusief EPDM-folie
Afmeting enkele deur 83 x 193 cm
Glasgordijn met zes ramen doorgang 530 x 220 cm

Douglas tuinhuis met glasgordijnen.

Door middel van een tuinhuis met glasgordijnen creëert u met het grootste gemak een fraai terras, waar u het hele jaar van kunt genieten. Wilt u uit de wind zitten, dan doet u het glasgordijn in een handomdraai dicht. Het glasgordijn is 82 cm breed en is  vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, geslepen en gepolijst. Kortom een tuinhuis met glasgordijnen is een sieraad voor uw tuin.

Een Douglas tuinhuis met glasgordijnen, is in veel standaardmodellen te krijgen. Maar als de maat die u wilt er niet bij zit of het model voldoet niet aan uw wensen, dan is het mogelijk om bij ons veranderingen aan te brengen aan het tuinhuis. Op deze manier kan het tuinhuis aan uw eigen wensen voldoen.

VEDA-houtskeletbouw is een onderdeel van tuinartikelenoutlet.nl, waardoor we elk model in onze werkplaats kunnen aanpassen en het tuinhuis naar uw wens op maat kunnen maken. Tevens kunnen wij zorg dragen voor het plaatsen.

Naast het op maat maken en plaatsen van uw tuinhuis, blokhut of overkapping, draagt tuinartikelenoutlet.nl ook zorg voor het maken van een juiste fundering waterafvoer en het aanleggen van stroom van en naar het tuinhuis. Zo hoeft u zelf nergens meer aan te denken en regelt tuinartikelenoutlet.nl alles voor u.

Ons werkgebied is omgeving Amersfoort en Nijkerk. Onze klanten komen dan ook uit verschillende gemeentes Baarn, Barneveld, De Bilt, Eemnes, Hilversum, Hoevelaken, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Soest, Soesterberg, Utrecht, Woudenberg of Zeist.

Bent u geïnteresseerd in een van onze modellen of heeft u zelf een tekening gemaakt van uw tuinhuis of overkapping. Neemt u dan contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Accessoires voor Douglas tuinhuis Hoogland 800 x 350 cm

Geef hier het aantal op gewenste artikelen.

  • Nee + € 0,00