Tuinhuizen en blokhutten

klik op een van de subcategorieën voor meer informatie en modellen blokhutten

Een houten tuinhuis kopen voor je achtertuin

Wat de reden is om een houten tuinhuis te kopen, kan per persoon verschillend zijn. Wellicht is je huidige tuinhuis aan vervanging toe, de stijl spreekt je op dit moment aan of je gaat binnenkort eerste tuinhuis bouwen. Wat ...

klik op een van de subcategorieën voor meer informatie en modellen blokhutten

Een houten tuinhuis kopen voor je achtertuin

Wat de reden is om een houten tuinhuis te kopen, kan per persoon verschillend zijn. Wellicht is je huidige tuinhuis aan vervanging toe, de stijl spreekt je op dit moment aan of je gaat binnenkort eerste tuinhuis bouwen. Wat je situatie ook is, in alle gevallen doet het je goed om de collectie van Tuinartikelenoutlet.nl te bekijken. Door het brede aanbod aan verschillende kleuren en modellen, is er ook voor jouw persoonlijke smaak een passend design te vinden.

Het verschil tussen een blokhut en een houten tuinhuis

Veel mensen halen een blokhut en een houten tuinhuis wel eens door elkaar. Echter kun je deze twee van elkaar onderscheiden door de hoekverbinding. De balkenkoppen vallen bij blokhutten iets over elkaar, wat ook wel een molenwiekverbinding of een overlappende hoekverbinding wordt genoemd. Bij een houten tuinhuis komen de uiteinden van de balken tegen elkaar, wat zorgt voor een moderne en strakke look.

Een houten tuinhuis is tot in detail ontworpen

Met een houten tuinhuis kopen ben je er zeker van dat je al je dierbare spullen veilig en goed opbergt. Kies je ervoor om een tuinhuis te kopen, dan wordt deze namelijk met verschillende handige extra’s geleverd. Denk hierbij aan ramen, deuren, dakafwerking en dakbedekking. Om er zeker van te zijn dat je een duurzaam steentje bijdraagt aan het milieu, is het glas van de ramen en deuren voorzien van HR++ dubbelglas en de driepuntssluiting van de deuren zorgt ervoor dat je ongewenste gasten makkelijker buitenhoudt.

Kies uit verschillende soorten kleuren

Wat de beste kleur is voor je tuinhuis, is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van je persoonlijke smaak en de stijl van de tuin. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhuis in een felle kleur voor die typische Amerikaanse stijl, een lichte onbehandelde variant voor een Scandinavische look of een donkerbruine kleur voor een warme en knusse stijl. Uiteraard kan een van de specialisten van Tuinartikelenoutlet.nl je meer vertellen over wat de beste kleur is voor jouw stijl tuin. Door de ruime ervaring in het vak zijn er tot op de dag van vandaag tientallen soorten tuinen gepasseerd. Doordat alle tuinhuizen voor worden behandeld met een impregneermiddel, ben je er altijd zeker van dat deze optimaal beschermd is tegen eventuele schimmels en rottingsprocessen.

Laat de plaatsing van een tuinhuis over aan Tuinartikelenoutlet.nl

Naast dat je bij Tuinartikelenoutlet.nl de keuze hebt uit tientallen soorten designs, verzorgt het team ook graag de plaatsing voor je. Want laten we eerlijk zijn, dit kan een behoorlijk klus zijn die veel tijd en energie vergt. Laat je daarom vrijblijvend informeren.

Meer

Tuinhuizen en blokhutten Er is 1 product.

Subcategorieën

 • Blokhut met zadeldak

  Tuinartikelenoutlet.nl heeft een compleet assortiment blokhutten met zadeldak ook wel puntdak genoemd.
  De meeste traditionele blokhutten met zadeldak zijn uitgevoerd in 28 mm dik Noord-Europees vurenhout en met hoekverbindingen.
  De blokhutten worden geleverd met degelijke deuren en ramen voorzien van hang en sluitwerk.

  De blokhut kan blank onbehandeld geleverd worden, maar dan is het zaak om de blokhut zo snel mogelijk te schilderen of beitsen. Als je de blokhut groen geïmpregneerd besteld, dan heeft deze de eerste bescherming al te pakken, het is wel aan te raden, de blokhut na verloop van tijd alsnog te beitsen of verven voor een langere levensduur.
  Tevens zijn er diverse opties om uw blokhut te optimaliseren, hierbij te denken aan fundamentbalken, shingles in diverse kleuren, dakgootset en binnenvloer.

 • Blokhut met lessenaarsdak

  Tuinartikelenoutlet.nl heeft een compleet assortiment blokhutten / tuinhuisjes met lessenaarsdak. Dit is een schuin naar achteren aflopend dak.
  Bij blokhutten / tuinhuizen met een lessenaarsdak, wordt het hemelwater afgevoerd naar de achterzijde. 
  De meeste traditionele blokhutten en tuinhuizen met een lessenaarsdak zijn uitgevoerd in 28 mm dik Noord-Europees vurenhout en met hoekverbindingen.
  De blokhutten worden geleverd met degelijke deuren en ramen voorzien van hang en sluitwerk.
  De blokhut kan blank onbehandeld geleverd worden, maar dan is het zaak om de blokhut zo snel mogelijk te schilderen of beitsen. Als je de blokhut groen geïmpregneerd besteld, dan heeft deze de eerste bescherming al te pakken, het is wel aan te raden, de blokhut na verloop van tijd alsnog te beitsen of verven voor een langere levensduur.
  Tevens zijn er diverse opties om uw blokhut te optimaliseren, hierbij te denken aan fundamentbalken, shingles in diverse kleuren, EPDM-folie, dakgootset en binnenvloer

 • Blokhut met platdak
 • Blokhut met overkapping

  Een blokhut met overkapping biedt zowel bergruimte als een mooie overdekte ruimte om te zitten.
  Met een boek en een goed glas wijn heerlijk genieten of gezellig met vrienden / familie converseren.
  Tuinartikelenoutlet.nl heeft een kwalitatief hoogstaand programma samengesteld met veelzijdige mogelijkheden.

 • Hoekblokhut
 • Kapschuren
 • Bergingen

  Een berging in de tuin voor extra opbergruimte van al uw tuingereedschap of om de fiets in te stallen.
  Tuinartikelenoutlet.nl biedt u een groot assortiment met diverse mogelijkheden.

 • Vrijstaande Overkapping
 • Aluminium Overkapping...
 • Weekendchalets
 • Garages en Carports
 • Buitensauna
  Een buitensauna van Tuinartikelenoutlet.nl geeft je tal van mogelijkheden wat betreft de grootte en de stijl van je sauna.
  En wat is er fijner dan om door uw eigen tuin naar uw buitensauna te lopen? En zo kan je onmiddellijk na het nemen van een sauna een frisse duik nemen in het zwembad.En wat dacht u van uw eigen buitendouche? Een buitensauna is goed voor uw gezondheid, reinigt uw huid, bouwt uw weerstand op en werkt preventief tegen verkoudheid. Daarnaast geeft een bezoek aan een sauna een relaxed gevoel.

  kies eerst in welk model blokhut je je buitensauna in wenst te plaatsen. Vervolgens kan je de lay-out van de sauna bepalen. Zo kan je bv. een kleine buitensauna voor 2 tot 4 personen kopen.

  In de buitensauna kan er ook ruimte worden voor andere dingen zoals bv. het voorzien van een doucheruimte. Vele buitensauna’s bieden ook een extra ruimte aan waarin je kan ontspannen na het nemen van een sauna.
  Alle buitensauna’s worden uitgevoerd met twee verluchtingsroosters waarvan één voorzien is van een schuifrooster. Deze roosters moeten zodanig gemonteerd worden zodat er een optimale luchtcirculatie kan gegarandeerd worden in uw buitensauna.

  In het Grandcasa gamma worden ook een aantal specifieke blokhutmodellen aangeboden die speciaal zijn ontworpen om een buitensauna in te voorzien. Zo zijn de modellen ‘Villany en ‘Harkany’ ideaal als buitensauna in je tuin.  Deze sauna’s voor thuis bestaan uit een complete blokhut inclusief een sauna interieur van hoogwaardige kwaliteit zoals je bij een echte, authentieke Finse sauna terugvindt. Kwaliteit en keuze staan bij Tuinartikelnoutlet.nl centraal. Geen beter adres dus om de sauna voor thuis van je dromen te vinden.
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item