Een houten tuinhuis kopen voor je achtertuin

Wat de reden is om een houten tuinhuis te kopen, kan per persoon verschillend zijn. Wellicht is je huidige tuinhuis aan vervanging toe, de stijl spreekt je op dit moment aan of je gaat binnenkort eerste tuinhuis bouwen. Wat je situatie ook is, in alle gevallen doet het je goed om de collectie van Tuinartikelenoutlet.nl te bekijken. Door het brede aanbod aan verschillende kleuren en modellen, is er ook voor jouw persoonlijke smaak een passend design te vinden.

Het verschil tussen een blokhut en een houten tuinhuis

Veel mensen halen een blokhut en een houten tuinhuis wel eens door elkaar. Echter kun je deze twee van elkaar onderscheiden door de hoekverbinding. De balkenkoppen vallen bij blokhutten iets over elkaar, wat ook wel een molenwiekverbinding of een overlappende hoekverbinding wordt genoemd. Bij een houten tuinhuis komen de uiteinden van de balken tegen elkaar, wat zorgt voor een moderne en strakke look.

Een houten tuinhuis is tot in detail ontworpen

Met een houten tuinhuis kopen ben je er zeker van dat je al je dierbare spullen veilig en goed opbergt. Kies je ervoor om een tuinhuis te kopen, dan wordt deze namelijk met verschillende handige extra’s geleverd. Denk hierbij aan ramen, deuren, dakafwerking en dakbedekking. Om er zeker van te zijn dat je een duurzaam steentje bijdraagt aan het milieu, is het glas van de ramen en deuren voorzien van HR++ dubbelglas en de driepuntssluiting van de deuren zorgt ervoor dat je ongewenste gasten makkelijker buitenhoudt.

Kies uit verschillende soorten kleuren

Wat de beste kleur is voor je tuinhuis, is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van je persoonlijke smaak en de stijl van de tuin. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhuis in een felle kleur voor die typische Amerikaanse stijl, een lichte onbehandelde variant voor een Scandinavische look of een donkerbruine kleur voor een warme en knusse stijl. Uiteraard kan een van de specialisten van Tuinartikelenoutlet.nl je meer vertellen over wat de beste kleur is voor jouw stijl tuin. Door de ruime ervaring in het vak zijn er tot op de dag van vandaag tientallen soorten tuinen gepasseerd. Doordat alle tuinhuizen voor worden behandeld met een impregneermiddel, ben je er altijd zeker van dat deze optimaal beschermd is tegen eventuele schimmels en rottingsprocessen.

Laat de plaatsing van een tuinhuis over aan Tuinartikelenoutlet.nl

Naast dat je bij Tuinartikelenoutlet.nl de keuze hebt uit tientallen soorten designs, verzorgt het team ook graag de plaatsing voor je. Want laten we eerlijk zijn, dit kan een behoorlijk klus zijn die veel tijd en energie vergt. Laat je door ons vrijblijvend informeren wij komen vrijblijvend bij je langs. Bel ons nu vrijblijvend op 06 22 49 56 56 of stuur ons een bericht via het contact formulier!