Een Douglas tuinhuis is bestand tegen taaie weersomstandigheden

Onze Nederlandse tuinen krijgen het vooral tijdens de herfst en winter aardig te verduren tijdens wind-, regen- en hagelbuien, waardoor een Douglas tuinhuis meer dan welkom is. Het hout, dat afkomstig is van de Douglasspar, staat bekend om de hoge duurzaamheid en sterkte. Hierdoor is het hout erg breed toepasbaar en de roodbruine en karakteristieke kleur zorgt er ook nog eens voor dat een tuinhuis de blikvanger van je tuin wordt. Genoeg redenen dus om een tuinhuis van Douglas te bestellen via deze website.

Tuinhuizen met en zonder overkapping

Tuinartikelenoutlet.nl kan zich met trots specialist noemen op het gebied van Douglas tuinhuizen. Je hebt namelijk de keuze uit diverse ontwerpen met en zonder overkapping. Een Douglas tuinhuis is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, wordt geleverd met degelijke deuren en ramen en wordt voorzien van kwalitatief goed hang- en sluitwerk. Hierdoor kun je met een veilig en vertrouwd gevoel belangrijke spullen kwijt, zonder dat ongewenste gasten hier toegang tot hebben. Bekijk de designs alvast online en ontdek wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor je tuin.

Een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vurenhout

Doordat Douglas hout van nature een hoge duurzaamheid heeft, profiteer je direct van een functioneel voordeel. Hierdoor is het hout een milieuvriendelijk alternatief voor tuinhuizen van vurenhout en het hout heeft vrijwel tot geen onderhoud nodig. De tuinhuizen van Tuinartikelenoutlet.nl worden in alle gevallen voorzien van vier hoekpalen en daar overheen wordt een ringbalkconstructie geplaatst. Een dichte wand aan de achterkant en twee dichte wanden aan de zijkant zorgen voor een solide constructie en voor de voorwand heb je de keuze uit een dubbele of een enkele deur.

Kies voor een extra deur of extra ramen in de wanden van een tuinhuis

Ieder ontwerp wordt met een dubbele of een enkele deur geleverd, maar je kunt er ook voor kiezen om een extra deur of extra ramen in de wanden van een tuinhuis toe te voegen. Hierdoor ben je er altijd zeker van dat ieder type tuinhuis perfect in je achtertuin past. Ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden die er zoal zijn? Of wil je graag weten wat voor type tuinhuis het beste past in je achtertuin? Een van de specialisten van Tuinartikelenoutlet.nl komt graag bij je langs om je tuin aandachtig op te meten. Bel ons nu vrijblijvend op 06 22 49 56 56 of stuur ons een bericht via het contact formulier!