Buitensauna
Een buitensauna van Tuinartikelenoutlet.nl geeft je tal van mogelijkheden wat betreft de grootte en de stijl van je sauna.
En wat is er fijner dan om door uw eigen tuin naar uw buitensauna te lopen? En zo kan je onmiddellijk na het nemen van een sauna een frisse duik nemen in het zwembad.En wat dacht u van uw eigen buitendouche? Een buiten...
Een buitensauna van Tuinartikelenoutlet.nl geeft je tal van mogelijkheden wat betreft de grootte en de stijl van je sauna.
En wat is er fijner dan om door uw eigen tuin naar uw buitensauna te lopen? En zo kan je onmiddellijk na het nemen van een sauna een frisse duik nemen in het zwembad.En wat dacht u van uw eigen buitendouche? Een buitensauna is goed voor uw gezondheid, reinigt uw huid, bouwt uw weerstand op en werkt preventief tegen verkoudheid. Daarnaast geeft een bezoek aan een sauna een relaxed gevoel.

kies eerst in welk model blokhut je je buitensauna in wenst te plaatsen. Vervolgens kan je de lay-out van de sauna bepalen. Zo kan je bv. een kleine buitensauna voor 2 tot 4 personen kopen.

In de buitensauna kan er ook ruimte worden voor andere dingen zoals bv. het voorzien van een doucheruimte. Vele buitensauna’s bieden ook een extra ruimte aan waarin je kan ontspannen na het nemen van een sauna.
Alle buitensauna’s worden uitgevoerd met twee verluchtingsroosters waarvan één voorzien is van een schuifrooster. Deze roosters moeten zodanig gemonteerd worden zodat er een optimale luchtcirculatie kan gegarandeerd worden in uw buitensauna.

In het Grandcasa gamma worden ook een aantal specifieke blokhutmodellen aangeboden die speciaal zijn ontworpen om een buitensauna in te voorzien. Zo zijn de modellen ‘Villany en ‘Harkany’ ideaal als buitensauna in je tuin.  Deze sauna’s voor thuis bestaan uit een complete blokhut inclusief een sauna interieur van hoogwaardige kwaliteit zoals je bij een echte, authentieke Finse sauna terugvindt. Kwaliteit en keuze staan bij Tuinartikelnoutlet.nl centraal. Geen beter adres dus om de sauna voor thuis van je dromen te vinden.
Meer

Buitensauna Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items