Grandcasa Er is 1 product.

Subcategorieën

 • Cosmos

  Blokhut

  Cosmos uit de serie Grandcasa


  Het Grandcasa blokhutten programma biedt keuze uit een ruim assortiment aan tuinhuizen op maat zoals blokhutten, overkappingen, garages, poolhouses en weekendchalets. Alles wat bouwkundig haalbaar is mogelijk!

  Maatwerk blokhutten tegen scherpe prijzen

  Alle maatwerk constructies van Grandcasa worden vervaardigd uit Noors dennenhout bij elke afgeleverde maatwerk blokhut wordt een autentciteitcertificaat bijgeleverd. Door dit certificaat wordt de herkomst en kwaliteit van het hout gegarandeerd. De Blokhutten & Tuinhuizen van Grandcasa zijn PEFC-gecertificeerd.

  Hieronder ziet u slecht een klein aantal modellen uit de serie Comos Blokhutten & Tuinhuizen modern, strak en met plat dak. Bent u geïnteresseerd in een van de onderstaande modellen en u wilt er een aanpassing aan doen of u heeft zelf een tekening gemaakt. En u wilt weten of dat bouwkundige mogelijk is en een vrijblijvende offerte ontvangen. Neem dan contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

 • Classic
 • Mimas

  Grandcasa de maatwerkspecialist kent een ruim aanbod aan blokhutten, carports, kapschuren, tuinhuizen, garages, weekendchalets in diverse standaardmaten en verschillende afwerkingen. Wilt u afwijken van het standaard is dat uiteraard mogelijk binnen onze grenzen. Mail of bel ons met de wensen die u graag zou willen veranderen wij kijken of dat binnen onze mogelijkheden kan en u krijgt vrijblijvend een prijsopgave van ons.

 • Cottage en Country
 • Elegance
 • Royal
 • Romantic

  Grandcasa Romantic Priëlen 

  Een prieel is een halfopen tuinhuisje of terras. Priëlen waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen. Priëlen worden van oorsprong gemaakt van hout of metaal en werden omgeven met bloemen en planten. Steeds meer mensen maken van hun tuin een tweede woonkamer om gezellig tijdens de zomer in te verblijven. 

  Tegenwoordig vind je prieelen immers in allerlei vormen. Rond, maar ook vierkant en rechthoekig. Ook de beplanting hoeft voortaan niet meer om te kunnen spreken van een prieel. Meestal zijn de daken van een prieel ook vaak volledig dicht, om zo beschut te zijn tegen het weer. Vroeger bestond het dak van een prieel uit dwarsbalken, zodat klimplanten hier makkelijk een weg door konden banen. Bent u geïnteresseerd en wilt u ook uw tuin gezelliger maken met een prieel, kijk hier onder dan wat we u aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

 • Weekendchalets
 • Roscoff kapschuren
 • Industrial

  Tuinartikelenoutlet.nl is gespecialiseerd op het gebied van maatwerk in houten gebouwen zoals, tuinkantoren, tuinkamers, recreatiewoningen, chalets, clubgebouwen, en blokhutten en tuinhuizen. Al meer dan 20 jaar actief in de houtbouw.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item