Over Ons Tuinartikelenoutlet.nl

Begonnen in de jaren negentig met een showterrein met blokhutten langs de Rijksweg in Naarden. Vanaf deze plek heb ik vele blokhutten en tuinhuizen verkocht en ook opgebouwd. De passie voor bouwen met hout heeft daar vorm gekregen. 

Daarna in Almere verder gegaan. Daar is het bedrijf verder gegroeid. De inrichting van de tuin kwam erbij; tuinafscheidingen, bestrating en ontwerpen voor de tuin.

Nu weer wat jaren verder is mijn bedrijf gevestigd in Nijkerkerveen. het is een klein bedrijf, waardoor het contact met de klant persoonlijk is. We bouwen blokhutten, tuinhuizen, carports, etc. Het is ook mogelijk om tuinafscheidingen en bestrating aan te laten leggen.

Er is tegenwoordig veel meer mogelijk. We kunnen veel op maat maken en de tuin helemaal naar wens van de klant ontwerpen en inrichten. Het persoonlijk contact met de klant vind ik heel belangrijk.Ik ben helemaal tevreden als ik een klant tevreden achterlaat met een prachtig, helemaal naar wens gemaakt product in de tuin. Passie en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Alles onder één dak

De medewerkers van Tuinartikelenoutlet.nl houden zich dagelijks bezig met de levering van diverse hoogwaardige tuinmaterialen, zoals blokhutten, tuinhuizen, Douglas buitenverblijf, bergingen, houten garages, chalets, houten tuinmeubelen, schuttingen, sierbestrating en overkappingen in hout en aluminium. Door de jarenlange praktijkervaring bent u bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerk, montage, aanleg en advies. Voor ons staat de wens van de klant centraal. In goed overleg kunnen wij het gewenste eindresultaat realiseren.

Onze speerpunten:
1 – Enthousiast
2 – Degelijk en vakkundig advies
3 – Afspraak is afspraak

Arjan Damhuis

Directeur

Ik ben oprichter en eigenaar van Tuinartikelenoutlet.nl en probeer met mijn vakkennis een zo goed mogelijk advies te geven voor het beste resultaat.

Thuis afspraak

Wij vinden het belangrijk om de situatie ter plekke te bekijken en samen met u te  bespreken wat uw wensen zijn. Wij kunnen dan direct aangeven wat en of dit mogelijk is. Bel of mail voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

VEDA Houtskeletbouw

VEDA-houtskeletbouw is een onderdeel van tuinartikelenoutlet.nl, waardoor we elk model in onze werkplaats naar uw wens op maat kunnen maken. Tevens kunnen wij de op maat gemaakte tuinhuizen voor u plaatsen.

HAB Tuinen

Onze vakbekwame medewerkers dragen zorg voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. We werken uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd, maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u thuis om uw wensen te bespreken.