Romantic

Grandcasa Romantic Priëlen 

Een prieel is een halfopen tuinhuisje of terras. Priëlen waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen. Priëlen worden van oorsprong gemaakt van hout of metaal en werden omgeven met bloemen en planten. Steeds meer mensen maken van hun tuin een tweede woonkamer om gezellig tijdens de zomer in te...

Grandcasa Romantic Priëlen 

Een prieel is een halfopen tuinhuisje of terras. Priëlen waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen. Priëlen worden van oorsprong gemaakt van hout of metaal en werden omgeven met bloemen en planten. Steeds meer mensen maken van hun tuin een tweede woonkamer om gezellig tijdens de zomer in te verblijven. 

Tegenwoordig vind je prieelen immers in allerlei vormen. Rond, maar ook vierkant en rechthoekig. Ook de beplanting hoeft voortaan niet meer om te kunnen spreken van een prieel. Meestal zijn de daken van een prieel ook vaak volledig dicht, om zo beschut te zijn tegen het weer. Vroeger bestond het dak van een prieel uit dwarsbalken, zodat klimplanten hier makkelijk een weg door konden banen. Bent u geïnteresseerd en wilt u ook uw tuin gezelliger maken met een prieel, kijk hier onder dan wat we u aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Meer

Romantic Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items