Arcabas 1000 x 300 cm

Houtskeletbouw Arcabas 30 m2

Wordt standaard geleverd met :

- 3x Glazen schuifwand met 3 glaspanelen 
- Dubbele deur
- Thermowood wandbekleding 
- Benodigde bevestigingsmaterialen
- zwart vochtwerend doek 
- EPDM dakbedekking met dakdoorvoer  
- Hoogte 2,6 meter 

Klik op bovenstaande folder voor meer informatie 

Voor meer info bel  06 22 49 56 56 

Meer details

€ 24.299,00 incl. BTW

Nog geen producten toegevoegd

Betaal veilig met iDEAL

Moderne, onderhoudsvrije berging in houtskeletbouw bekleed met hoogkwalitatieve thermowood beplanking van 26 mm dikte. Deze constructie is voorzien van drie glazen schuifwanden met drie glaspanelen en een dubbele deur. Het dak is voorzien van zware dakbalken, een plafond van waterbestendige OSB platen en bedekt met hoogwaardig EPDM-rubberen dakbedekking. Dakafwerking met aluminium dakprofielen.

Waterafvoerset door middel van doorvoer is inbegrepen alsook dubbele funderingsrubber om een perfecte aansluiting met de ondergrond te maken.

Tuinartikelenoutlet heeft zijn eigen montagedienst.

Thermowood wordt verkregen door naaldhout thermisch te verwarmen tot minimaal 215°C. Hiervoor wordt stoom gebruikt om scheuren en barsten in het hout tegen te gaan, waardoor eveneens de typische rookgeur ontstaat. De buitenwanddelen zijn 26 x 132 cm met ribben van 60 mm. De afmeting van de planchetten is 17 x 131 mm. Na deze behandeling is thermohout te vergelijken met tropisch hardhout van klasse I. Ons thermohout heeft een aantrekkelijke warme kleur welke na een tijdje mooi en egaal vergrijst.

Thermohout is zeer vormvast. Door de warmtebehandeling wordt de duurzaamheid en weerstand tegen vocht sterk verhoogd. thermowood is bestand tegen insecten zoals Boktorren, Anobium punctatum en Lyctus bruneus. Daardoor is dit hout uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

Accessoires voor Arcabas 1000 x 300 cm

Geef hier het aantal op gewenste artikelen.