Merken Er zijn 4 merken

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Chalet Center

  Tuinartikelenoutlet is dealer van Chalet Center tuinhuizen en overkappingen. Chalet Center heeft een groot assortiment in klassieke tuinhuizen, moderne tuinhuizen, blokhutten, overkappingen maar ook prielen en kapschuren. Hieronder staat een greep uit het assortiment van Chalet Center welke wij leveren.

 • Folder Deco Design

  fgnklfgpl

 • Outdoor Life Group

  Tuinartikelenoutlet is dealer van Outdoor Life Group tuinhuizen en overkappingen. Outdoor Life Group een groot assortiment in klassieke tuinhuizen, moderne tuinhuizen, blokhutten, overkappingen maar ook prielen en kapschuren. Hieronder staat een greep uit het assortiment van Outdoor Life Group welke wij leveren.

 • VEDA Houtskeletbouw

  VEDA-houtskeletbouw is een onderdeel van tuinartikelenoutlet.nl, waardoor we elk model in onze werkplaats naar uw wens op maat kunnen maken. Tevens kunnen wij de op maat gemaakte tuinhuizen voor u plaatsen.

  Naast het op maat maken en plaatsen van uw tuinhuis, blokhut of overkapping, draagt tuinartikelenoutlet.nl ook zorg voor het maken van een juiste fundering waterafvoer en het aanleggen van stroom van en naar het tuinhuis. Zo hoeft u zelf nergens meer aan te denken en regelt tuinartikelenoutlet.nl alles voor u.

  We zijn in de wijde omgeving van Nijkerk actief onze klanten komen ook uit de regio Amersfoort, Hilversum, Barneveld, Ede, Wageningen en Apeldoorn.

  Bent u geïnteresseerd in een van onze modellen of heeft u zelf een tekening gemaakt van uw tuinhuis of overkapping. Neemt u dan contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Toont 1 - 4 van de 4 items