Douglas tuinhuis Jos - 300 x 200 cm

Douglas tuinhuis Jos - 300 x 200 cm - Robuuste uitstraling 

Productie: VEDA Houtskeletbouw

Enkele deur met venster
Enkel uitzetraam 
Douglas palen geschaafd 14 x 14 cm
Wanden enkelzijdig Zweeds rabat blank
EPDM-folie en dak doorvoer
Regenpijp tot maaiveld

Prijs is inclusief montage tuinhuis

Graag zelf de montage uitvoeren?
Vraag ons naar de mogelijkheden en uw prijsvoordeel.

Meer details

€ 5.765,00 incl. BTW

Nog geen producten toegevoegd

Betaal veilig met iDEAL

Technische informatie Douglas tuinhuis Jos - 300 x 200 cm

Hout soort Douglas
Overstek 20 cm
Dakvorm Platdak
Dakbedekking inclusief EPDM-folie
Afmeting enkele deur 83 x 193 cm
Afmeting raam 76,8 x 116,8 cm

Douglas Tuinhuis Zweeds rabat

Tuinhuis Douglas wordt gemaakt van onbehandeld Douglas hout, standaard uitgevoerd met palen van 14,0 x 14,0 cm. Daaroverheen komt de ringbalkconstructie. Tussen de palen komen de wanden, meestal een dichte achterwand en twee dichte zijwanden. In de voorwand heeft u keuze voor een enkele of dubbele deur. Er is ook de mogelijkheid om ramen of een extra deur in een van de wanden toe te voegen. Boven op de ringbalk komen de gordingen en het dak van Douglashout. Het dak is beplakt met EPDM-folie en heeft een doorvoer in het dak waar de regenpijp op aangesloten kan worden. Rondom is er een overstek van 20 cm met daar tegenaan een boeideel die afgewerkt is met een aluminium daktrim.

Wanneer de maat of model, die u zoekt niet op onze website staat, dan is er een mogelijkheid om uw tuinhuis op maat te laten maken in onze eigen werkplaats.

VEDA-houtskeletbouw is een onderdeel van Tuinartikelenoutlet.nl, waardoor we elk model in onze werkplaats naar uw wens op maat kunnen maken. Tevens kunnen wij de op maat gemaakte tuinhuizen voor u plaatsen.

Naast het op maat maken en plaatsen van uw tuinhuis, blokhut of overkapping, draagt Tuinartikelenoutlet.nl ook zorg voor het maken van een juiste fundering, grondwerk, bestrating, waterafvoer en het aanleggen van stroom van en naar het tuinhuis. Zo hoeft u zelf nergens meer aan te denken en regelt Tuinartikelenoutlet.nl alles voor u ofwel alles in 1 hand.

We zijn in de wijde omgeving van Nijkerk actief en onze klanten komen ook uit de regio Amersfoort, Hilversum, Barneveld, Zeewolde, Blaricum, Huizen, Ede, Wageningen en Apeldoorn.

Bent u geïnteresseerd in een van onze modellen of heeft u zelf een tekening gemaakt van uw tuinhuis of overkapping. Neemt u dan contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Accessoires voor Douglas tuinhuis Jos - 300 x 200 cm

Geef hier het aantal op gewenste artikelen.

  • Nee + € 0,00
  • Ja + € 325,01
  • Nee + € 0,00
  • Ja, 4 stuks + € 320,00