Carport met berging Merson D

Houtskeletbouw 

Berging 400 x 500 cm 
Carport 400 x 600 cm 

Wordt standaard geleverd met :

- Thermowood wandbekleding 
- Benodigde bevestigingsmaterialen
- zwart vochtwerend doek 
- EPDM dakbedekking met dakdoorvoer 
- Dakprofiel 
- Hoogte 2,6 meter 

Klik op bovenstaande folder voor meer informatie 

Voor meer info bel  06 22 49 56 56 

Meer details

€ 19.770,00 incl. BTW

Nog geen producten toegevoegd

Betaal veilig met iDEAL

Deze onderhoudsvrije carport met berging in de serie Merson bestaat uit vier modellen en zijn gemaakt in houtskeletbouw de berging is voorzien van enkele deur met RVS deurbeslag.

De carport bied uw auto bescherming tegen onder meer regen, hagel, sneeuw, bladeren en uitwerpselen van vogels. Niet alleen biedt een carport beschutting tegen verschillende weersinvloeden, het autoafdak beschermt ook de lak van uw auto. Uv-straling versnelt namelijk het corrosieproces, waardoor de lak van uw auto sneller verkleurd. Heeft uw auto tevens lederen bekleding? Wanneer leer in aanraking komt met zon, droogt het materiaal sneller uit. Uw autobekleding zal hierdoor sneller scheuren. Met een carport blijft uw auto dus niet alleen langer schoon, ook voor het kwaliteitsbehoud van uw auto of boot is een carport met berging van het type Merson een slimme keuze 

Het tuinhuis en de carport zijn bekleed met hoogkwalitatieve thermowood beplanking van 26 mm dik.

Het dak is voorzien van zware dakbalken, een plafond van waterbestendige OSB platen en bedekt met hoogwaardig EPDM-rubberen dakbedekking. Dakafwerking met aluminium dakprofielen.

Waterafvoerset door middel van doorvoer is inbegrepen alsook dubbele funderingsrubber om een perfecte aansluiting met de ondergrond te maken.

Tuinartikelenoutlet heeft zijn eigen montagedienst.

Thermowood wordt verkregen door naaldhout thermisch te verwarmen tot minimaal 215°C. Hiervoor wordt stoom gebruikt om scheuren en barsten in het hout tegen te gaan, waardoor eveneens de typische rookgeur ontstaat. De buitenwanddelen zijn 26 x 132 cm met ribben van 60 mm. De afmeting van de planchetten is 17 x 131 mm. Na deze behandeling is thermohout te vergelijken met tropisch hardhout van klasse I. Ons thermohout heeft een aantrekkelijke warme kleur welke na een tijdje mooi en egaal vergrijst.

Thermohout is zeer vormvast. Door de warmtebehandeling wordt de duurzaamheid en weerstand tegen vocht sterk verhoogd. thermowood is bestand tegen insecten zoals Boktorren, Anobium punctatum en Lyctus bruneus. Daardoor is dit hout uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

Accessoires voor Carport met berging Merson D

Geef hier het aantal op gewenste artikelen.